Datum

Donderdag 15 juni 2017

Locatie

Aviodrome Lelystad

Deelnemers

60 Personen

Doelgroep

Vars & mSP's

Fasten your seatbelts/ It's time to fly!

We praten er allemaal dagelijks over, maar hoe kunnen we de Cloud zo inregelen dat we niet alleen praten over voordelen maar dat we ze ook ervaren?

Tijdens het Arrow Cloud Partner Connect Event willen we u kennis laten maken met een aantal van onze leveranciers. Iedere spreker geeft u inzicht in de ontwikkelingen en mogelijkheden van de Cloud.

En dat alles op een fantastische locatie, het Aviodrome in Lelystad. De historie van de luchtvaart heeft ook grote sprongen gemaakt in de ontwikkelingen. Zonder "early adopters" zouden we ons nooit zo gemakkelijk door de lucht kunnen bewegen als we nu doen.

Aan het einde van de dag nodigen we u uit voor een rondvlucht boven de Flevo polder. Zodat u zelf kunt ervaren hoe het is in de "cloud".

Registreer

Rondvlucht / Keep your boardingpass ready!

Als bezoeker van Arrow Cloud Partner Connect blijft u niet met beide benen aan de grond. Iedere bezoeker krijgt de mogelijkheid om daadwerkelijk in te stappen in een vliegtuig en te ervaren hoe het daadwerkelijk is vertoeven in de Cloud.

Op zo'n 1000 voet hoogte zult u merken dat de mogelijkheden oneindig zijn. Geen files en geen opstoppingen, het is vergelijkbaar met de Cloud, oneindigheid van mogelijkheden en kansen. Tijdens deze 25 minuten durende vlucht geniet u van een fantastisch uitzicht over de Flevopolder.

De Cloud is iets unieks, u als gast tijdens het Arrow Cloud Partner Connect Event kan dit ervaren. Durft u in te stappen?

Arrow Cloud Partner Connect / Ready for take off?

Check-In

Vanaf negen uur is de check-in balie geopend in het Aviodrome. U kunt onder het genot van een kop koffie en een gebakje kennis maken met de andere passengiers. Zorg dat u op tijd bent zodat u niets van het vluchtschema mist.

Opening Arrow Cloud Partner Connect

Mark Louis Heijman, Sales & Marketing Director van Arrow, opent het Cloud Partner Connect Event. Mark Louis geeft zijn visie over hoe de rol van distributeur veranderd in een cloud gedreven markt.

Robin Deetman, neemt aansluitend het stokje over en gaat u de andere kant van de Cloud laten zien. Hoe kunt u als partner de benefits gebruiken van een distributeur en hoe kunt u ervoor zorgen dat uw rendement vergroot wordt door het gebruik van ArrowSphere.

Citrix / Microsoft

Hoe kijkt u naar een private-cloud omgeving? Laat u uw klanten de overstap maken naar Hybrid of Public Cloud? En dan ook nog de platform keus moeten maken, wordt het Hyver V, Linux of toch het vertrouwde Windows. De combinatie Citrix en Microsoft is een alliantie die ijzersterk is.

Al meer dan 25 jaar bouwen ze samen aan een de meest complexte netwerken, en net zoals in de luchtvaartindustrie, gaat deze ontwikkeling in een razend tempo.

Eddy van Lent en Daniel van Soest laten u in 45 minuten kennismaken met Citrix, Microsoft en Cloud. U dacht alles al te weten, maar na deze inspirerende sessie, weet u het pas echt!

Koffie Break

Om 11 uur is het tijd voor een koffiebreak, een luchtje scheppen of bijvoorbeeld uw urgente telefoontjes te beantwoorden. Uiteraard zorgt het team van Cloud Partner Connect dat u het aan niets ontbreekt.

Trend Micro

Hoe faciliteert u een efficiënte en snelle overgang naar de Cloud, ongeacht welke cloud dat ook is, zonder de compliancy-richtlijnen en actuele wetgeving uit het oog te verliezen? Jurgen de Poorter kent alle aspecten van de Cloud en laat u in zijn sessie kennismaken met Trend Micro. CloudApp security is key maar wordt er niet te snel vergeten dat de Cloud zelf ook een risico is?

Lunch Pauze

De ochtend sessies zitten erop, maar voordat het middag programma van start gaat, serveren we u een heerlijke lunch in het Grand Cafe. Tijdens de lunch kunt u onze ook een wandeling maken in het Aviodrome of een kijkje nemen in Hangar 2, waar oude vliegtuigen worden gerestaureerd door vrijwilligers uit de vliegtuigindustrie.

Splunk

Ongeacht de capaciteit, branche of locatie, uw klant heeft een Cloud Strategy voor ogen en het is de uitdaging om daar een goed en passend advies voor te formuleren. Ad Quist neemt u mee in de Cloud wereld van Splunk.

Hoe verkrijgt u inzicht en controle op verschillende niveaus? Hoe weet u dat uw gekozen Cloud oplossing de juiste is? En hoe voorkomt u dat uw Cloud een silo wordt?

Gemini Sbox

Gemini Sbox is specifiek ontwikkeld voor een Splunk omgeving, Cloud, On-premise en Hybride. De Sbox onderscheid zich ten opzichte van andere storage leveranciers door een betere performance, makkelijke beheersbaarheid en biedt u de mogelijkheid snel uit te rollen en op te schalen. Joshua Hritz verteld u in zijn sessie, welke voordelen de Sbox u kan geven in uw Splunk omgeving. Gemini Sbox is specifiek ontwikkeld voor een Splunk omgeving, Cloud, On-premise en Hybride.

Middag Break

Na de sessies van Joshua Hritz en Ad Quist staat er nog één break op het programma. Tijdens deze onderbreking kunt u genieten van een versnapering en heeft u zicht op de start- en landingsbaan van Lelystad Airport. Waar u na afloop van het informatieve gedeelte de gelegenheid heeft om de lucht in gaan.

Ivanti

In de Cloud wereld waar we vandaag de dag leven is tijd de snelste factor. Ivanti levert oplossingen waarbij uw Asset-, System-, Security- en Services-management deze ontwikkelingen voorblijven. Patrick Konings zal u tijdens zijn presentatie laten ervaren hoe de subscription Management Tool het verschil voor u kunt maken.

HP Enterprise

Remco geeft als Partner Business Manager u een blik op de Cloud-visie van HP Enterprise. Hoe kunt u omgaan met encryptie van data en het gebruik van Office365. Welke activiteiten moet u ontplooien voordat u daadwerkelijk in de Cloud actief kunt zijn en waarmee kan HP Enterprise u helpen te voldoen aan alle wet- en regelgeving.

Wrap Up and boarding to Fly!

Ronald van den Hoek zal met u, tijdens de Wrap Up, de hoogtepunten van de dag bespreken. Vervolgens is het tijd om naar het "Officiers Mess" te gaan. Hier vandaan zullen de rondvluchten vertrekken.

Ready for Take-Off & Borrel

Tijdens de rondvluchten boven de Flevopolder, kunt u tijdens de Cloud Partner Connect borrel genieten van een hapje en een drankje en kunt u napraten met onze dagsprekers.

Alles wat u moet weten over Worry Free 9

Worry Free Business Security biedt u een volledige gebruikersbescherming die makkelijk te beheren is vanuit één management console voor zowel de on-premise en de gehoste/cloudgebaseerde versies. En dit zonder het prestatievermogen merkbaar aan te tasten. Met de Worry Free oplossingen beschermt u zowel Windows, Mac en Android apparaten.

In deze sessie praat Jilles u bij over de mogelijkheden die Worry Free uw eindklanten te bieden heeft.

Arrow / Cloud

Sprekers / Cloud Specialisten aan het woord

Ad Quist

SPLUNK

Cloud Experts Benelux

Bas Bremmer

ivanti

Enterprise Account Manager

Daniel van Soest

Microsoft

Cloud Infrastructure

Eddy van Lent

Citrix

Cloud Ambassador

Mark Louis Heijman

Arrow

Director Sales & Marketing

Joshua Hritz

Gemini

Senior Director Global Alliances

Patrick Konings

Ivanti

Territory Sales Manager

Remco van Dijk

HP Enterprise

Partner Business Manager

Robin Deetman

Arrow Cloud

Cloud Enablement Manager

Ronald van den Hoek

Arrow

Business Unit Manager Workspaces & Cloud

Jurgen de Pooter

Trend Micro

Cloud Sales Engineer

Registreer nu / Arrow Cloud Partner Connect

Locatie

Luchtvaart-Themapark Aviodrome‎
Pelikaanweg 50
8218 PG Luchthaven Lelystad
T: +31 (0) 320 - 28 98 42

marc.verhoeven@arrow.com

Vragen of opmerkingen / Neem gerust contact met ons op